VEč KOT ZGOLJ DEJSTEV - DRUžBA S TRADICIJO IN INOVACIJO

Naše podjetje se je skozi leta zelo razvilo in vsak dan se trudimo, da bi postali še boljši.

Lokacije

Ves know – how, ki smo ga kot skupina pridobili skozi leta delovanja v kovinskem sektorju, vseskozi usmerjamo v naše proizvodne lokacije, tako v livarno v Novi Gorici kot v naš center obdelave nerjavečega jekla v Niedershonenfeldu. Naše vodilo danes in v prihodnosti je stalno investiranje v kakovost izdelkov in zanesljivost ter fleksibilnost logističnih storitev, kar je omogočilo Livarni Gorica, da se je v preteklosti razvila v moderno livarno.

ZÜRN-Gruppe

Pregled

Livarna Gorica d.o.o.
Cesta IX. Korpusa 116
5250 Solkan / Nova Gorica
(Slovenija)

Z več kot 100 zaposlenimi nadzorujemo proizvodnjo na najvišji ravni. Naše sodobne in učinkovite proizvodne naprave zagotavljajo kapaciteto 12.000 ton ulitkov, večinoma tankostenskih s kompleksnimi jedri. Naš uspeh zaokrožujejo zanesljive in prilagodljive logistične storitve.

ZÜRN GmbH & Co. KG
Bajuwarenring 19
82041 Oberhaching
(Nemčija)

Mednarodno dejavna skupina Zürn Group s sedežem v Oberhaching je bila prvotno ustanovljena kot trgovsko podjetje. S predanostjo in stalno željo po rasti in razvoju se je to družinsko podjetje iz Münchna razvilo v skupino Zürn Group, prisotno na treh lokacijah. Stalna podpora izkušenih strokovnjakov iz našega tehničnega oddelka pri razvoji vaših projektov zagotavlja odlično sodelovanje z našimi strankami.

ZÜRN GmbH & Co. KG
Salbeiweg 3
86641 Rain
(Nemčija)

Naša lokacija v mestu Rain obsega velik pisarniški kompleks, skladišče in obrat za proizvodnjo nerjavnega jekla. V prostornem skladišču s sodobnimi visokimi regali so vsi izdelki shranjeni pod eno streho, kar preprečuje vremenske vplive. Nakladalno območje prihrani čas pri nakladanju in razkladanju tovornjakov. Višinsko nastavljiva nakladalna rampa s podajalnikom in dve zložljivi nakladalni rampi omogočajo dokiranje po celotni dolžini tovornjaka. Pri proizvodnji nerjavnega jekla lahko stroji proizvajajo noč in dan, s čimer se časi, ko stroji ne delajo, zmanjšajo na minimum. Poleg tega proizvodno osebje dela v dveh izmenah za še boljšo učinkovitost dobave. Pisarniški kompleks se razprostira v dveh nadstropjih in ponuja prostor za 20 zaposlenih, s sodobnimi gradbenimi materiali pa zagotavlja optimalno udobje med delom.

ZÜRN GmbH & Co. KG
Ernst-Zürn-Weg 5
86694 Niederschönenfeld
(Nemčija)

V našem proizvodnem in logističnem centru v Niederschönenfeldu izvajamo obdelavo ulitkov v skladu z vašimi zahtevami. Nudimo tudi struženje, rezkanje, utrjevanje, barvanje in montažo. Naši sodobni obdelovalni stroji so namenjeni obdelavi tako majhnih kot velikih serij. Poleg oddelka za obdelavo ulitkov imamo še oddelek za obdelavo izdelkov iz nerjavečega jekla po željah kupcev. Naš sodobni distribucijski sistem zagotavlja pravočasnost dobav. Sami poskrbimo za logistiko in skladiščno planiranje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Livarna Gorica d.o.o.

Cesta IX. Korpusa 116

5250 Solkan / Nova Gorica

Slovenija

T: + 386.53.35.72.00

info@li-go.si

www.li-go.si