Impresum
Livarna Gorica d.o.o.

Impresum

Livarna Gorica d.o.o.
Cesta IX. Korpusa 116
5250 Solkan
Slovenia

Telefon: +386053357200
E-pošta: info@li-go.si
Spletna stran: www.li-go.si

Livarna Gorica d.o.o.
Pooblaščeni predstavniki in direktorji podjetja:
Simona Stegne-Ceraj, Antonio Böckmann, MBA [Dipl. Betriebswirt (FH)]

Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Novi Gorici, št. vložka 1/03401/00

DDV podjetja v skladu s 27. členom zakona o davku na dodano vrednost:
SI95862021

Odgovornost za vsebino v skladu s 55. členom 2 odst. Meddržavnega sporazuma o medijih:
Antonio Böckmann, MBA [Dipl. Betriebswirt (FH)] (naslov je naveden spodaj)

Arbitražno odločanje v potrošniških sporih

Nismo ne pripravljeni niti dolžni sodelovati v postopkih reševanja sporov pred arbitražnim odborom za potrošnike. Evropska komisija je vzpostavila platformo za spletno reševanje sporov med podjetji in potrošniki (platforma OS), do katere lahko dostopate na naslovu http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Omejitev odgovornosti:

Vsebinska odgovornost:
Vsebina naše spletne strani je izdelana z največjo mero odgovornosti. Vendar pa ne moremo jamčiti popolnosti, pravilnosti in trenutnega stanja vsebine naše spletne strani. V skladu z 1 odstavkom 7. člena TMG kot ponudnik servisnih storitev sami odgovarjamo za vsebino naše strani, skladno s splošno zakonodajo. V skladu z 8. do 10. členom TMG kot ponudnik storitev nismo dolžni spremljati prenesenih ali shranjenih zunanjih informacij ali raziskovati okoliščin, ki lahko pomenijo nezakonite dejavnosti. Obveznosti za odstranitev ali blokiranje uporabe informacij v skladu s splošnimi predpisi ostanejo nespremenjene. Odgovornost za to je možna le v trenutku, ko se ugotovi konkreten primer. Po ugotovitvi bomo takšne informacije nemudoma odstranili.

Odgovornost za povezave:
Naša spletna stran vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb in nimamo nobenega vpliva na njihovo vsebino. Zato ne moremo sprejeti odgovornosti za vsebino tretjih oseb. Lastnik oz. upravljavec teh spletnih strani je odgovoren za njihovo vsebino. V zvezi z zakonskimi kršitvami so bile povezave preverjene v času povezovanja. V tem času nismo opazili nedovoljenih vsebin. Stalna kontrola vsebin povezav ni možna brez konkretne evidence zakonske kršitve. Po ugotovitvi bomo takšne povezave nemudoma odstranili.

Avtorske pravice:
Vsebina in dela na teh straneh s strani upravljavca spletnih strani so predmet nemškega zakona o avtorskih pravicah. Podvajanje, predelava, distribucija ali kakršna koli izkoriščanja izven meja avtorskega prava brez pisne odobritev lastnika ali avtorja spletnih strani niso dovoljenja. Prenosi ali kopije strani so dovoljeni le v nekomercialno zasebno uporabo. Če vsebina ni stvaritev upravljavca, se upoštevajo avtorske pravice tretjih oseb. Vsebina tretjih oseb je tako tudi označena. Če ugotovite kršitev avtorskih pravic, nas o tem prosimo obvestite. Vsa besedila z nedovoljenimi vsebinami bodo nemudoma odstranjena.

Livarna Gorica d.o.o.

Cesta IX. Korpusa 116

5250 Solkan / Nova Gorica

Slovenija

T: + 386.53.35.72.00

info@li-go.si

www.li-go.si