Lokacije

Ves know – how, ki smo ga kot skupina pridobili skozi leta delovanja v kovinskem sektorju, vseskozi usmerjamo v naše proizvodne lokacije, tako v livarno v Novi Gorici kot v naš center obdelave nerjavečega jekla v Niedershonenfeldu. Naše vodilo danes in  v prihodnosti je stalno investiranje v kakovost izdelkov in zanesljivost ter fleksibilnost logističnih storitev, kar je omogočilo  Livarni Gorica, da se je v preteklosti razvila v moderno livarno.

Livarna Gorica d.o.o. / Nova Gorica

Livarna Gorica d.o.o.
Cesta IX. Korpus 116
5250 Solkan / Noca Gorica
(Slovenija)

Zürn / München

Zürn GmbH & Co. KG
Thierschstraße 11
80538 München
(Nemčija)

Zürn / Niederschönenfeld

Zürn GmbH & Co. KG
Ernst- Zürn- Weg 5
86694 Niederschönenfeld
(Nemčija)


Z več kot 100 zaposlenimi nadzorujemo proizvodnjo na najvišji ravni. Naše sodobne in učinkovite proizvodne naprave zagotavljajo kapaciteto 12.000 ton ulitkov, večinoma tankostenskih s kompleksnimi jedri. Naš uspeh zaokrožujejo zanesljive in prilagodljive logistične storitve.

Modelarna • Izdelava ulitkov iz sive litine • Mehanična obdelava


Mednarodno dejavna skupina Zürn Group s sedežem v Münchnu je bila prvotno ustanovljena kot trgovsko podjetje. S predanostjo in stalno željo po rasti in razvoju se je to družinsko podjetje iz Münchna razvilo v skupino Zürn Group, prisotno na treh lokacijah. Stalna podpora izkušenih strokovnjakov iz našega tehničnega oddelka pri razvoji vaših projektov zagotavlja odlično sodelovanje z našimi strankami.

Distribucija • Marketing• Razvoj • Izdelava


V našem proizvodnem in logističnem centru v Niederschönenfeldu izvajamo obdelavo ulitkov v skladu z vašimi zahtevami. Nudimo tudi struženje, rezkanje, utrjevanje, barvanje in montažo. Naši sodobni obdelovalni stroji so namenjeni obdelavi tako majhnih kot velikih serij. Poleg oddelka za obdelavo ulitkov imamo še oddelek za obdelavo izdelkov iz nerjavečega jekla po željah kupcev. Naš sodobni distribucijski sistem zagotavlja pravočasnost dobav. Sami poskrbimo za logistiko in skladiščno planiranje.

Mehanična obdelava • Komponente iz nerjavečega jekla • Skladišče • Logistika